Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hytry1988
I jeszcze powiedz ze ty należysz do tej grupy przewodników nie rób się śmieszny a kto mnie ganiał po Queście The Inquisition który zorganizowałem dla ludzi za Free.
|
Piotrek cie ganial, ale w moim odczuciu smiecie takie jak ty powinny byc jechane do konca bo jak sie cos obiecuje to sie to wykonuje a nie od*******a neutral i lize do obu stron. Pamietasz Triondusisa? Jestes gorszy.
Cytuj:
2 sprawa a teraz nimby hunta załapałem za to ze niby feyda hackłem dowody jakieś przedstawił czy tylko puste słowa?
|
Nie znam tej sprawy, pisalem juz ze dla mnie ty 4ever powinienes byc.
Cytuj:
3 sprawa kto mnie na*******ał jak zajebałem bossa Necropharusa? oczywiście pan Gremar z panem Spaawem wiec nie opowiadaj już tu bajek jakie to Vision i Duskiness są dobre i robią coś dla ludzi.
|
NIE MOWIE ZE VISION I DUSK SA DOBRE, SA LEPSZE OD XESPOZA I KORNIKA ale ty pewnie bys wolal ich bo wiesz ze dla Vis i Dusk jestes smieciem.
Pozdrawiam cie hytry.
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.