Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2008, 13:28   #10448
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hytry1988 Pokaż post
I jeszcze powiedz ze ty należysz do tej grupy przewodników nie rób się śmieszny a kto mnie ganiał po Queście The Inquisition który zorganizowałem dla ludzi za Free.
Piotrek cie ganial, ale w moim odczuciu smiecie takie jak ty powinny byc jechane do konca bo jak sie cos obiecuje to sie to wykonuje a nie od*******a neutral i lize do obu stron. Pamietasz Triondusisa? Jestes gorszy.

Cytuj:
2 sprawa a teraz nimby hunta załapałem za to ze niby feyda hackłem dowody jakieś przedstawił czy tylko puste słowa?
Nie znam tej sprawy, pisalem juz ze dla mnie ty 4ever powinienes byc.

Cytuj:
3 sprawa kto mnie na*******ał jak zajebałem bossa Necropharusa? oczywiście pan Gremar z panem Spaawem wiec nie opowiadaj już tu bajek jakie to Vision i Duskiness są dobre i robią coś dla ludzi.
NIE MOWIE ZE VISION I DUSK SA DOBRE, SA LEPSZE OD XESPOZA I KORNIKA ale ty pewnie bys wolal ich bo wiesz ze dla Vis i Dusk jestes smieciem.

Pozdrawiam cie hytry.
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Veltaxio jest offline   Odpowiedz z Cytatem