Temat: @Blogi
Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2008, 14:25   #52
Quezacoatl
Satyryk

Quezacoatl's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Quez, won z forum, tutaj trza grać w tibie ; O
Oj, nie wiem czy zauważyłeś, ale już od dawien dawna nie wypowiadałem się poza owionem... :>

Cytuj:
Ja się stąd chetnie wyniosę, jeśli mi załatwisz, że na pierwsze lepsze www.mojeforum.net/bandamichosa uda się zaciągnąć wszystkich moich znajomych z t.pl, i będzie im się tam chciało wchodzić.
A to mój problem, że twoi znajomi nie chcieliby się przenieść? Ja już powiedziałem, mi to tito gdzie spamicie, i tak blogów nie czytam.

Cytuj:
O, patrz. Zauważyłem że mieszkamy w P O L S C E, więc tu należy mówić po polsku. Zaraz lecę do mojego sąsiada-Amerykanina żeby natychmiast odleciał z polski, albo założył sobie własne państwo, bo nie może tu mówić w obcych językach ://.
Ahahahahahaha.. XD Jakie porównanie, omg :p
Kto powiedział, że nie może mówić po ang? Może, ale podania do urzędu składać będzie musiał raczej po polsku lub przetłumaczone, czy nie? Tak jak mówiłem, wszystko jest ok, ale trzeba wiedzieć gdzie co. W podaniu o pracę nie napiszesz "Elo zioą! Weź mnie do roboty bo mi kasy na piwo nie starcza. Jestem okey ziomal i mogę cie przedstawić panienkom na imprach przyszły szefuniu.".

Cytuj:
Jeśli porównujesz urząd czy CV do obecnej sytuacji na blogach to na prawdę musisz mieć w głowie poprzestawiane ; )
A mam. I to nieźle. Bo powiem szczerze, gdybym to ja był odpowiedzialny za ten portal to żadnych blogasków by tu nie było. Zwiększają one popularność serwisu bez polepszania treści zawartych na stronie. Ale to, że tibia.pl leci na ilość a nie na jakość jest już przecież faktem powszechnie znanym.

Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 08-12-2008 o 18:51.
Quezacoatl jest offline