Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2008, 15:43   #10478
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Cool

@freneter

Zwidek skontaktuje sie z toba w grze, mowil ze troche parceli od ciebie doszlo ale raczej ci wybaczy to

Ciekawi mnie kim ty grales na Furorze gensty bo tylko jeden z was byl takim elo elo ktory kozaczyl... byl nim Damian Talakim, reszta z was n******* wykonywala polecenia, tera nagle jak wojna wybuchla to kurwa zlodzieje, wyzwiska. To jest wlasnie prawdziwa twarz, smiecie bez zasad, bez honoru.

I ty suhay nie w**** mnie do jednego wora z nimi bo albo masz dobrego dilera albo o Furorze wiesz tyle co ci koledzy z carlin naopowiadali

Te chary ktore wam wybocil Lukasz, Burn powinniscie zrokowac bo to wstyd aby tak sprzedac ziomkow ktorzy byli dla was fair.

Rafal i kilku innych dolaczyli do mari aka nie umiem sie wyslowic tylko dlatego ze to ich ziomek, ale moim zdaniem to oni powinni olac to i dac retired a nie pomagac temu matolowi, wystarczy ze weszli do piekła za tym osłem.
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.

Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 08-12-2008 o 15:48.
Veltaxio jest offline   Odpowiedz z Cytatem