Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lipus94
W tej chwili gram paladynem (20lvl i 63dist- skilluje do 65), i moj sposob jest nastepujacy:
8lvl - 55 dist (2-3dni roboty)
20lvl - 65 dist (mozna sobie rozlozyc powiedzmy na skillenie jednego dista co lvl-czego nie polecam-, ale przy wbiciu tych 12 lvli samoczynnie wbije sie 4-5 distow i zostaje nam wbic te nastepne 5 - 2-3dni roboty)
30lvl - 70 dist (tutaj raczej proponuje rozlozenie np na 25 lvl 68 dist i na 30 lvl wbicie 70)
I potem calkowicie mozna olac skillowanie. Wyzej podany schemat pokazuje ze mozna wbic porzadny skill nie wysilajac sie zbytnio...
A co do knightow to popieram artykol o tym zeby nie skillowac bo te skille ida masakrycznie wolno a nie zwiekszaja zbytnio perspektywy na przyszly exp...
|
Stary srry, ale jak przczytałem tego posta to prawie spadłem z krzesła
Szkoda ze nie sprecyzowałeś na jakim świecie PvP/Non-PvP wbijasz tak długo takie skille i w jaki sposób, zakładam że chodziło Ci o świat PvP no więc z własnych doświadczeń mogę Ci śmiało powiedzieć że wbicie palkiem skilla 55 na 100% nie zajmuje
2 dni ( o
3 już nie wspomnę

) do tego jeszcze
2-3 dni wbijania skilla 65

współczuje Ci biedaku jeśli tyle się musisz męczyć ;/ Z mojej strony mogę Cię jedynie pocieszyć i zapewnić, że trenowanie do skilla 65 trwa zaledwie 19h-20h
@Topic
Hardbic (nie wiem czy to przeczytasz, ale...) muszę Ci naprawdę podziekować, ponieważ po przeczytaniu Twojego artykułu nabrałem całkiem nowego i świeżego poglądu na skille

uważam że masz całkowitą rację, ale jeśli chodzi o skillowanie palkiem to nie zgodzę się z Tobą do końca, gdyż moim zdaniem podstawa to:
-8lvl - 65/55 skill (mi zawsze zajmuje to raptem 19-20h[przy niesprzyjających wiatrach

])
Pozrdo
#Za jakieś błędy wielkie srry

, ale każdemu mogą sie przytrafić