Zobacz pojedynczy post
stary 21-01-2005, 15:47   #40
Tomciu
Użytkownik Forum

Tomciu's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Częstochowa

Imię: ^^
Profesja: Paladin
Gildia: Ylyta
Poziom: 133
Skille: 0/0
Poziom mag.: Bu
Tomciu ma numer GG 4357271
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zakapturzony Executor
Witam wszystkich, jestem nowy na tym forum (to mój pierwszy post).

Gram w Tibie od niedawna. Wybrałem sobie klasę palladyna.
Mam pytanek pare:

1. Oglądając tibia.pl doszedłem do wniosku, ze najfajniejsze są miecze, czy miecz to waszym zdaniem dobra broń dla palladyna, czy powienem inną wybrać?

2. Wyczytuję w róznych miejscach, że palladyni specjalizują sie w broni dystansowej. Ja za ta bronią nie przepadam, bo nie można przy niej uzywać tarczy i trzeba do niej nosić pociski (które swoją wage mają i się kończą). Co mi na to poradzicie? Powinienem ćwiczyć te broń waszym zdaniem czy mogę ją olać?

3. Czy jest jakiś skuteczny sposób ochrony przed hlvl PK? Bo na Forterze jest grupa wysokopoziomowych gości z czerwonymi czaszkami, którym sie nudzi i od czasu do czasu zamieniają ulice Carlin w jedna pochodnię wielką, albo w chmure gazu. Wtedy ginie tak srednio po 4-6 niskopoziomowych osób i jest ulica zwłokami zasłana. Inni z kolei preferują zabijanie losowych przechodniów pojedynczymi strzałami. Zginąłem już przez nich pare razy, nic im nie robiąc, tylko idac spokojnie ulica. Można cos na nich poradzić, czy nie bardzo.

4. Jak bym tak kiedyś kogoś zabił i bym miał czaszkę, to jak sie jej pozbyć i wogóle jakie są typy czaszek, bo do tej pory widziałem zielone, białe i czerwone?

prosze o odpowiedź
1.Jesli BARDZO chcesz mozesz chodzic ze swordami bo są najlepsze ale są najdrozsze

2.raczej cwicz to specjalnosc palla

3.nie zaczynaj z nimi

4.red scoul-zabił nadmierno ilosc gosci
white scoul-zaatakowal kogos
green scoul-koles z kolesiem w party
Tomciu jest offline