Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2008, 22:53   #1588
Gidekab
Użytkownik Forum

Gidekab's Avatar

Data dołączenia: 25 10 2005
Lokacja: Cieszanow

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 108
Skille: 94/59
Poziom mag.: 19
Gidekab ma numer GG 0000000
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Faytah Pokaż post
nie bylem w sf,na cale szczescie,poprostu zapamietalem ze tez duzo padali,byl placz i porownalem to do swojej sytuacji jak ktos jest tym urazony to ma problem,mam na to w_je__ne

ktos tam wyzej* nie musze byc lubianym przez wszystkich,a zwlaszcza przez netowych top guy'ow
mozesz mieć na to w....... lub nie nic mi do tego ale jeżeli ktoś wypisuje jakies pierdoły na temat który mnie osobiscie tez w jakims stopniu dotyczy to staram sie to sprostowac i w przeciwieństwie do ciebie nie wypisuje o tobie lub z toba zwiazanych bajek wyssanych z palca.
a jedyna osoba która ma jakiś problem jesteś ty pisząc głupie teksty i żaląc się na tym forum.
to jest moje ostatnie zdanie na ten temat i nie będę się więcej wdawał w pyskówkę z tobą swoje powiedziałem a ty jak chcesz możesz to ciągnąć dalej pisząc miedzy innymi ze masz na to wyjebane przyczepiając się mojej argumentacji lub komentując każde moje słowo ewentualnie starając się wykazać ze racja jest po twojej stronie ponieważ w końcu Jaśnie Oświecony Pan F. wie lepiej
Gidekab jest offline   Odpowiedz z Cytatem