Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2008, 23:10   #2941
GarGalin
Guest

Domyślny

Mamy się tu z n00b'ów wyśmiewać?? Fajny temat, to ja wam spoko historyjkę opowiem, siedzę dzisiaj na lekcji geografii, no strasznie się nudzę, ale kumpel do mnie zagadał, że ostatnio zaczął chodzić po forach o Tibii. Ja tam dałem się wciągnąć w rozmowę, bo lekcja nudna była. Myślałem, że mi zacznie opowiadać jakich ludzi poznał, co się nowego dowiedział lub podobnie, a ten z tekstem, że zaczął ludzi wyśmiewać, bo grają w Tibię. No dobra, trochę się pośmiałem, z uprzejmości, ale jak tak pomyślałem trochę to doszedłem do ciekawego wniosku. Z ludzi nie można się wyśmiewać i takie tam, bo to jest nieładnie i niekulturalnie, ale Tibia to taki syf, że z was nie da się nie śmiać! Tibię nazywacie MMOrpg? Nazywacie to w ogóle grą? Śmieszne! Jest to tak naprawdę program służący do odmóżdżania, do wysysania resztek inteligencji! Ta gra nic nie wnosi, nic nie daje i absolutnie nie ma nic, co mogło by innych przyciągnąć, więc nie rozumiem, czemu Wy, gracie w Tibię, zamiast w coś co ma fabułę, co ma jakiś sens? I co najważniejsze, w coś co ma klimat? Przyznam się, też grałem w Tibię kiedyś, ale darowałem sobie po 3 lvl. Więcej do niej nie wrócę. To jest jak widok obleśnego grubasa drapiącego się pod pachą i puszczającego bąki, tego normalny człowiek nie zniesie!
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.