Zobacz pojedynczy post
stary 09-12-2008, 01:08   #2593
Decade
Użytkownik Forum

Decade's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2008

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatian Pokaż post
Czy to ja wygladam jak 6 letnie dziecko? Naprawde, poraza mnie brak samokrytki z Twojej strony. Kim jestem? Nie gram tutaj, ale mialem maly opizod, zrobilem z ziomkiem zwanym Jordi character o nicku o Debiliusz. A ty, myslisz, ze kim Ty jestes? nie znam tutaj wielu osob, ale ta garstka ktora znam stwierdzila jednoglosnie, ze jestes gownem. Ahhh, no i tego, masz jakis kompleks co do wsi ? oO fakt, mieszkam w domku jednorodzinnym poza wrocławiem, ale czy to o czyms swiadczy oO? Jak narazie to sam siebie pwn3d'ujesz. szit hepens.
Bogacz nie musi sie chwalic ze jest bogaty, fajna osoba nie musi nikomu udowadniac ze jest fajna. Zobacz co napisales
ale i tak pokłon dla Ciebie bo Pinki bardziej "udowadnia" wrzutami.

Mam pytanie do siejnikow, nurtuje mnie to. Podczas ostatniego massloga na okolnir, gdy uciekliscie na defensa padli wasi knighci i team sie rozbiegł i was chyba wyłapali, tego juz nie bylo na camie, mniejsza z tym.
Zastanawia mnie to czy mozna bylo po prostu uciec w jakies miejsce z wąskimi przejsciami, poswiecic 2 postacie zeby mwallowaly przejscia przez 15 minut a reszta załogi zgubila pz? Reszta by sie logneła a tamci we 2je by tylko padli, do mwall mozecie nawet 38 levele wziac. Zawsze lepiej poswiecic te 5bp magicwalli niz levele załogi. Wyjasnij mi to ktos czego tak sie nie robi, tylko bez nerwów.

Btw co to jest backstabb?

Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych
Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota
Rone epso-82 rp max/deleted za bota
zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony

Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam
Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active

Ostatnio edytowany przez Decade - 09-12-2008 o 01:10.
Decade jest offline   Odpowiedz z Cytatem