Zobacz pojedynczy post
stary 09-12-2008, 14:00   #10
kiuy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze Pokaż post
Kolega w trapie doslownie 30 sec zeby go uratowac jestem na knightcie , sorc na tym samym koncie i mam moze sie bawic w smieszne configi i wylaczac tibie ? Prosze cie.
jak kolega ma 30 sec to akurat poczekasz az battle ci zniknie i możesz po niego do temple isc ...
wez ty sie zastanów czego ty chcesz ? możliwości relogu na sorca stojac kina na środku respa scarabow czy na lagunie z automatyczna zmiana hotow na sorca
pozatym kinom to masz tyle hotow potrzebnych ze naprawdę współczuje zmienić exure gran na exana mort ewentualnie vis/flam na exori /exete i poty o ile je zmieniasz bo nie wiem czy kina ma 50+ ani czy sorc 50+ jest

pozatym to przy instalacji tibi w dwóch miejscach o ile sie nie myle hoty znikaja ale potem każdy klient zapisuje swe ustawienia wiec tak jak powiedzieli po zainstalowaniu w innym miejscu cza aby skonfigurowac hoty na 2 klientach
ale to dla tych co nie umieja pogodzic 2 prof na 1 acc lub tych co potrzebują czary na wszystkie exori vis flam etc + all runy i inne spontaniczne miec zapisane a na kartce obok monitora spis i 5 min zanim znajdzie gdzie ma ten czar na hmm czy lmm

jesli nie da rady klienta w 2 miejscach zainstalowac albo hotow ustawic to wez zainstaluj klienta ustaw hoty i na usbka se nagraj 128 mb styknie i rozwiąże nurtujący cie problem majac 1 klienta z hotami na kine na usb a drugiego na twardzielu

pozdro

Ostatnio edytowany przez kiuy - 09-12-2008 o 14:03. Powód: dopowiedzenie
kiuy jest offline