Otóż Genesis trudno nazwać fabułą, gdyż dla twojej wiadomości, fabułą jest historia opowiedziana w grze. A czy ja mówię, że l2 i wow coś wnoszą?? Czy ja coś takiego powiedziałem?? L2 też nic nie wnosi i też ma właściwie tylko Genesis, ale wow już fabułę ma, jest tam zaawansowana gra zespołowa, przy rb, jest klimat, co prawda grafa słaba, ale niektórym się podoba. Jednak w wowa też nie gram, nie pasi mi. Grałem natomiast w Guild Wars, gdyż wciągnęła mnie cała fabuła i klimat, jakbym czytał książkę(dla waszej niewiedzy to jest coś takiego jak szkolny podręcznik, tylko że czyta się to dla przyjemności). Natomiast gry które coś wnoszą to nie są tylko "edukacyjne" cała seria Medal of Honor może całkiem nieźle przybliżyć historię drugiej wojny światowej, ale pewnie dla was to tylko strzelanka i nigdy nie czytacie wprowadzenia do misji. Lubie popykać w zwykłe cRPG bądź aRPG takie jak Gothic, Arcanum, Neverwinter Nights. Ale Tibia, tylko śmiać mi się chce jak patrze, że ktoś w to gra..... I po prostu nie rozumiem tych 50 tys. ludzi co gra w nią noc i dzień.... A potem biją własną matkę krzesłem czy też innymi przedmiotami w pokoju.... Już bez uprzejmości, ty też spieprzaj