Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shanhaevel
Kupowanie GTA 4 na PC na chwilę dzisiejszą mija się z celem. Dziesiątki bugów, kiepska konwersja wymagająca potwora, nie komputera do płynnego działania (by mieć te 25-30 klatek na bodaj wysokich czy średnich trzeba mieć Quadro, bo GTA dużo czerpie z procka) i, co najgorsze, nie można legalnie grać przez internet w Polsce, bo nie figuruje ona jako dostępny kraj na Windows Live!, a rejestracja z innym krajem niż prawdziwy kończy się z zasady banem. Parodia, panie i panowie.
|
Gadasz głupoty, mam Gta IV od dnia premiery, za darmo

(pierwszy w sklepie kupowałem xDD) Nie ma dziesiątków bugów, fakt nie da się grać na max detalach bo się komputer zatnie nawet na najlepszej karcie na rynku, ale ta gra jest zrobiona tak żeby za kilka lat również miała dobrą grafe i na max detalach będzie szła dopiero za pare lat :> A legalne granie przez neta w Polsce było dostępne 3 dni po premierze, nie gadaj głupot bo w każdej chwli mogę wbić ...
@ A co do samego Gta IV, to jest świetne :> Misje są genialne, fajnie dodany tryb strzelania zza ściany itd

(wychylanie się :>), nie ma takich zbędnych gówien jak Stamina, wytrzymałość czy siła tak jak w San Andreas, świetnie się prowadzi auta, strzela się 100 razy lepiej niż w innych wersjach, bardzo realistyczne, takie bajery jak komórka, dzwonki do niej, tematy, możliwość robienia zdjęć :> Wyjście z kumplem, dziewczyna do strip clubu, bilard, kręgle, tryp upojenia alkocholowego :>
Fabuła rewelacyjna :> Gdyby nie ta zbugowana grafa to dałbym 10/10, ale dam 9+/10 bo to, że czasem wczytuje się jezdnia nie jest uciążliwe :> Dobra gra potrzebuje dobrego kompa :>