Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ze'To
soryy, że odświeżam taki stary post, ale przepraszam bardzo skąd masz pewność, że są to na 100% udowodnione prawdy?Z obliczeń, które ktoś Ci podsuwa pod nos? skąd wiesz, że jest w ogóle coś takiego jak wszechświat? byłeś? nie wszystko co widzimy musi być prawdą
|
Y, bo widzę wszechświat (część) i w nim jestem?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ze'To
codziennie jesteśmy karmienie kolejnym stekiem bzdur, co zawdzięczamy mediom... prędzej czy później to zrozumiecie... świat rzeczywisty może być baardzo zaskakujący
|
Kolejny, co obejrzał Zeitgeist i poczytał o proroctwie Oriona na rok 2012 po czym stwierdził, że to wszystko, co mówią w mediach to kłamstwa i w ogóle, piramidy zbudowali kosmici i nieważne, że źródła o tym mówiące to większy stek bzdur niż powszechnie uznawane media?
Tak, w prawdziwym świecie mamy UFO co trzy kroki, Nibiru właśnie mijającą Marsa i ziemia jest płaska (widziałeś, że nie jest?).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatiCFC
Jes tw tym troche racji, w tym rozumowaniu
Dla przykładu już ten wszechświat, z kąd taki typowy szary Kowalski ma mieć pewność, że takowy istnieje? Ludzie wyższych organizacji itd. mogą wcisnąć wszystkim takim szarym Kwalskim, nam, poprzez media, że coś takiego jest, a może nawet to być największe kłamstwo. Przeciętny Kowalski przecież nie poleci i nie sprawdzi tego 
|
Teorie spiskowe to z założenia pierdoły. A nawet jeśli żyłbym w świecie złudzeń - dopóki nie jest to szalony eksperyment przeprowadzany tylko na mnie, a rzeczywistość, w której się odnajduję i jest mi (i milionom ludzi) z tym dobrze - mam to gdzieś : )
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qapek(...)
jeśli o kropki na niebie chodzi, to chyba księżyc się za słońcem schował czy jakoś tak to szło, nie pamiętam, na onecie o tym pisali.
|
To, że księżyc się schował za słońcem, mogli napisać tylko na onecie. -> google.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neopostman
Skoro ewoulują dłużej od nas nasuwa się logiczny wniosek, że muszą.
|
Dla Twojej informacji, żółwie też ewoluują dłużej od nas ; )
@Smerfekk: Jeśli Nibiru miałaby być trzy razy większa od Ziemi, to sam fakt, że jest tak mała, zaprzeczałby funkcji jej przypisywanej (ZAGŁADA!11). I nie ma bomby nuklearnej która ruszyła by na tyle dużą (choć małą) planetę, tym bardziej jeśli mowa o zniszczeniu. I zastanawia mnie, czy rzeczywiście tyle kretynów jest na świecie, że powstało na ten temat 'dużo książek'.