Zobacz pojedynczy post
stary 09-12-2008, 21:19   #33
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Dokładnie, nie uznają Jezusa, ale wieża w tego samego Boga. Wg. nich zbawiciel dopiero nadejdzie :>
Cytuj:
20. Jeśli Jezus Chrystus jest rzekomo ciałem stworzonym przez wszechmocnego Boga jak jest możliwe, że nie odziedziczył Grzechu Pierworodnego? Pamiętaj, jest rzekomo człowiekiem i jednocześnie Bogiem i jeżeli rzeczywiście był w pełni człowiekiem jak i Bogiem, musiał odziedziczyć Grzech Pierworodny. ??? - His Lordship, Lucifer
Jak to nie?? Część światła: Chrzest P.J. w Jordanie...
Cytuj:
21. Jeśli Bóg jest ojcem Jezusa, to jak wygląda jego DNA? Czy Bóg ma spermę? Jeśli nie, to skąd Maria wzięła DNA potrzebne do stworzenia Jezusa? To czyni Marię aseksualną, a Jezusa dziewczynką, gdyż nie było chromosomu Y. - [email protected] and [email protected]
Bóg jest wszechmogący, nie musi nikogo zapładniać. Skoro jest wszechmogący to może dać Maryji płód nie uprawiając sexu z nią... To wyjaśnia dlaczego Maryja była dziewica.
Beznadziejne te 2 pytania..
Cytuj:
22. Nigdy nie dostałem zdalnie sterowanego autka, gdy byłem dzieckiem, chociaż tak bardzo się o nie modliłem. Czy gdybym prosił o potępienie, Bóg spełniłby moje życzenie?... Uff, dzięki Boże! - [email protected]
Jeśli będziesz się bardzo modlił o 2 miliony to Bóg też powinien ci je dać??
Cytuj:
23. W Dniu Sądu Ostatecznego Jezus ma się pojawić w chmurach. Jak więc chrześcijanie po drugiej stronie globu go zobaczą? Czy będą miliony Jezusów? A co z ludźmi, którzy pracują pod ziemią? - [email protected]
Bóg jest wszechobecny, te wszystkie pytania zaprzeczają sobie nawzajem.. Zapewne każdy będzie go widział indywidualnie
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 09-12-2008 o 21:23.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem