Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2004, 15:27   #9
nawigator
Użytkownik Forum

nawigator's Avatar

Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)

Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
Wyślij wiadomość przez ICQ do nawigator nawigator ma numer GG Ni podam :p nawigator ma login Tlenu Oddech xD
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez DarkBraver
To jest jakis paradox, jak na moj gust, smoki nie byly i nadal nie sa takie silne zeby chodzic blokowac je na 30 lv... pochwale sie, ja 1 smoka blokowalem na 16 lv <sick!> ze starta 3 uh... moze polecialy w niego 2 sd a dokonczyli hmm ale strata hp'kow na smoku to wylacznie kwestia "umiejetnosci" blokowania takowych, wg. mnie najwazniejsze jest unikanie wava z pyska... tyle na ten temat <blokoalem ze skilami 55/55 eq k-set, w helmet, draggy shield i fire sword>
Jak do tej pory blokowalem juz legiony dragow,a mam 25 lv skile 65/65, eq crown armor, knight legs, crown shield, w helmet, p amulet or dragon necklance, bright sword i kwestia przyblokowania 10 smokow to kwestja niecalego bp uh.

Offtopic - zerka pokonalem na 13 lv ;D
pierwsze to ze gadasz bzdety mój knight na wysokich skillach i na 22 padl na smoku mimo toze stalem po ukosie takie combo dostalem ciebie mial by na 1/3 takiego comba

zerka na 13 lev ? Pierdola masakryczna *no chyba ze go przyblokowales jakmis runami i z hmm w niego strzelales ja na 16 lev ze skillami lepszymi od tych jakie teraz masz musialem uzyc uha

Takich bzdetów dawno nie slyszalem !

23:00 You advanced in sword fighting. (103)
19:33 You advanced in shielding. (102) !!!!
12:59 You advanced to magic level 8.

Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego...
http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047
nawigator jest offline   Odpowiedz z Cytatem