@Mazdeq
Odp.1
Temu się tam chce siedzieć kto przyszedł po kasę, żeby w późniejszym czasie zwastować na przykład na DL POI
Odp.2
Obsidian Knife używam jedynie na smokach, nie wyjmuję go z bp bo nie jest taki ciężki żeby mi miało capa brakować. Po za tym jeśli bym tam miał na bocie latać z tym knifem, to bym używał skinner scripta żeby mieć więcej skórek. Myślenie nie boli.
A tak w ogóle to jesteś chłopcze żenujący, że jako boter zaczynasz robić innym afery z powodu rzekomego "botowania". Ale good luck, reportuj mnie jeśli nie masz co robić
Tak, mam bota TibiaBOT NG (co zresztą widać na screenach "BP-1" itp), ale się z tym nie chowam. Dlaczego? Bo expie samodzielnie, a NG wykorzystuje do innych celów.
Od kąd dostałem w prezencie licencje na niego jestem bardzo zadowolony, z racji że szybko i sprawnie zbiera loota i przynajmniej nie muszę co chwilę machać myszką: klik na deda, klik na loota, przeciągnąć loota do bp. Bo po kilku godzinach takiego "treningu" ręka odpada.
@grabaa
Ale przecież my się nie kłócimy, lecz ukazujemy bezmyślność Mazdeq'a

Po za tym komu by się chciało kłócić z powodu pixeli? Jedynie no-life'rom, dla których ta gra jest tak niesamowicie ważna
@edit
PS. Mazdeq, dzięki za wklejenie moich screenów z awansów, bo mi się nie chciało.
Może za 5gp tygodniowo dasz się zatrudnić, by wrzucać je na forum za mnie? ;>
PS2. Mazdeq, a te Twoje dedy nie są z powodu jak to napisałeś w commencie "Stupid internet ):", lecz dlatego że na bocie miałes ustawiona Exure do leczenia. Wystarczył mały blok i padałeś jak mucha. Teraz bocik żyje tylko dlatego, że wrzuciłeś Exana Mort jako czar leczniczy ;]