Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss
Ten update ma tylko jedną wielką wadę.
Kasa wynoszona z IoD :/
|
Możesz rozwinąć? Bo zrobiłem sobie długą przerwę od tej gry i nie do końca czaje

@edit: już wiem o co chodzi
Powiem jak ja to widzę: 1k na rooku w banku czyli powrót do depocharów przez co i tak gra nie będzie trudniejsza bo przecież change gold jest, a nawet jeśli są rookstayerzy którzy mają po 1kk i więcej to różnicy im kilka ujemnych cap nie zrobi, trzymają po kilkanaście mlw, kolorowe jajka i inne duperele na depocharach więc dorzucą im jeszcze trochę gp! Co do kurczaków to wiem, że średnio od rana do wieczora bocik zbiera ~150 bo często logam w nocy jak pusto na rooku i ubijam te boty co ignorują wszystko oprócz kurczaków bądź też nisko lvlowe noobki ładnie padają na spiderze i 7 ratach

Co do bocenia i kasy to owszem wyższe lvle na dobrych skryptach zarobią, ale co do nowych to przecież lepiej wyjść na maina, wyskilować knighta do conajmniej 40/40 i rypnąć go na fibulę lub podobne respy rotów. Sądzę, że więcej kasy tam zarobią niż na rooku... Jeszcze dobra była iod, bo najlepiej było wziąć sorka bo są fajne szkielety i trzepać kasę na akceptowanych w sklepie itemach, ale trzeba padać co chwilę żeby nie przekroczyć 9 lvla, widziałem fajny skrypt na którym można zarobić dziennie kilkadziesiąt k, dzięki małemu zaludnieniu tej wysepki ;p