@3up
A ja sądzę, że jemu chodziło o golemy z DnD, który jest chyba najbardziej klimatycznym RPG'owym systemem.
Kompletnie nie rozumiem wzburzenia tych pro elo RPG'owych wymiataczy, którzy nigdy nie grali w takie gry Jak Baldur's Gate, czy chociaż Neverwinter Nights. IMHO te golemy w laboratoriach są bardzo klimatyczne, podobnie jak całe miasto. Jesli chodzi o screeny i zapowiedzi, update'owi dałbym jakieś 9/10 (nowe czary przeciętne, i nie podoba mi się nazwa "mutated", która akurat niezbyt trzyma klimat, lepsze byłoby coś w rodzaju "enormous" "monstrual" etc.)
Czekam na update, spodziewałem się, że będzie później.
@do tego kogoś kto rzucił link do artykułu na tibia.org.
To nie jest kwestia updatu, tylko ludzi. Ktoś potrafił napisać taki artykuł, ale dzisiaj niestety dla większości liczą się tylko cyferki a stronę klimatyczną olewają/nie dostrzegają jej. To ludzie w większości tworzą klimat w MMO. Nie myśli się o odkryciu sekretów Yahalar, tylko o tym, czy na tych golemach będzie się dobrze expiło. Akurat uważam, że Cipsoft poprawia tę grę. Gdyby nie "nowe odkrycia" to nie mielibyśmy nawet Edron. Oczywiście, nie można przesadzać w drugą stronę, liczę, że kolejny update także będzie dopracowany i, co najważniejsze, zrobiony z pomysłem.
Ostatnio edytowany przez Virlan - 10-12-2008 o 15:15.
|