Zobacz pojedynczy post
stary 10-12-2008, 15:25   #2866
OWRZ
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno Pokaż post
Każdy gada przed updatem że jest głupi bez sensu itp. a teraz cofnij sie łaskawie o 3-4 lata i wyobraż sobie tibie bez możliwości zrobienia sobie różnorakich outfitow, bez frostów, POI, Inkwizycji, 200 MS który wali niewyobrażalne cepy z UE knighta ktorego nie da sie praktycznie zabić brak Rashida i wielu wielu innych zajebiście przydatnych rzeczy śmiem twierdzić że ludzie zwyczajnie by sie grą znudzili, a jedynymi sensownymi expowiskami byly by Hydry na Ank, Demona i D Hell?

POZDRO i pomyśl czy naprawde to bez sensu
akurat mialem szanse grac wtedy / gralem na xerenie / i to bylo cos fajnego jak szlo sie w kilku na draga... masz 10 sorca i walisz z sd... robisz sd od 15 mlvl ;p dobry knight byl nie do zabicia a sorc byl potego, to mi sie akurat poobalo, kumple mi jeszcze opowiadali jak robili kiedys bp hmm i szli z nimi na roty ;p wtedy cieszyalem sie z glupiego plate arm a teraz nie chce mi sie nawet go brac. byl brak botow, jedyne co to TBI ;p teraz rar set typu gl mpa dh boh to normalka, kiedys kozak byles z jakos z tych rzeczy ;p jak dla mnie to byly lepsze czasy a teraz zostaly wspomnienia ... kazdy woli co innego pewnie ale dla mnie ta gra coraz gorzej sie podoba.
i odpuscie sobie teksty typu , nie podoba sie to wypie... / napisalem tlyko swoje zdanie na ten temat

Ostatnio edytowany przez OWRZ - 10-12-2008 o 15:26.
  Odpowiedz z Cytatem