@mof
Wiesz ile ekip na różnych światach próbowało się tam dostać?? Nie jesteś pierwszy. Niektórzy moi koledzy spędzili parę ładnych godzin siedząc w katanaroom i przekopując, przesuwając i masę innych rzeczy żeby się tam dostać(efekt teleportu też) Jak myślisz, po co on tam jest? Żeby była jakaś rozrywka. Po co są różne typy powieszchni ziemi spowalniające ludzi, po co są zakręty, zakola, wydłużające drogę z dziury do dziury?? Żeby było jakieś urozmaicenie.
Do Mino Maga są drzwi. Do każdych drzwi jest klucz, kwestia znalezienia go. A co jeżeli jedyna jego kopia, a raczej oryginał klucza jest w rękach ludzi którzy nie oddadzą go. Równie dobrze klucz do Mino Maga może być koło Mino Maga, razem z teleportem do ghula, za którym jest teleport do pomieszczenia z żywym smokiem, którego jak pokonasz dostaniesz......i tak można w nieskończoność. Pewnie w końcu dostalibyśmy Brass Armor, Spike sword albo inny mityczny przedmiot na rook. (Ew znaleźlibyśmy tunel na Maina) Słyszałem już tysiące bajeczek na ten temat. Ten temat wkrótce zamieni się w wymyślanie kolejnych.
@Down
Cytuj:
tam sciana jest cala po nacisnieciu dzwigni "wyrywa" sie jak by jej kawalek otwierajac nam droge . Czemu tam nie mialo by byc tak samo ?!
|
Może dlatego, ze jeszcze nikt jej nie znalazł. Twierdzisz, ze nie jesteś głupcem. I dobże, ja też tak nie twierdze. Jak myślisz, co Sunrise i cała reszta rookstayerów na Antice robi?? Zgadiaj ile razy już przeszukali rook wzdłóż i wszeż?? A Rookstayerzy na innych światach?? Dla mnie(i dla wielu innych osób) jest to taka sama bajeczka jak FS od spoconego cyklopa-Kiedyś był ten quest, ale teraz jest nieaktywny.
Jeżeli jest to jednak aktywny quest, życze ci z cało serca, abyć go rozwiązał.
Wbrew twojemu przekonaniu, nie jestem przeciw temu pomysłowi, ale jestem z natury realistą, jeżeli chodzi o takie rzeczy.
Cytuj:
( ty jestes kims takim ktory nei chcesz szukac rozwiazan )
|
I tu się mylisz. Też szukałem dojścia do Mino Maga rookstayerem. Na ghulu mniej się koncentrowałem, bo nie mam pacca. Jedyne co robiłem w tym zaktersie to analiza filmów & zdjęć dostarczonych przez moich kolegów. Czytałem wiele sprawozdań z takich "wypraw" na ghula. Przekopałem wiele miejsc, i nic. Tka natura tego Ghula, ze nie chce mieć towarzystwa.