Zobacz pojedynczy post
stary 10-12-2008, 17:12   #91
Nonex
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cipsoft już dawno zapowiedział walke z rookstayerami bo to ich błąd z założenia zrobili rooka żeby wbic ten 8 lvl i wyjśc na maina nie pomyśleli że ludzie tam zostaną co i dla mnie jest głupie. Jak można siedziec na rooku i bic ps'y roty itd.
Tyle updatów a wy na rooku dlaej ch*j macie nowych questów itemów itd.
Ogarnijcie się.

Co do FACC.
Facc ma na celu tylko pokazac wam czym jest tibia, za darmo możesz sobie pograc potestowac. Prawdziwa gra zaczyna się na Paccu.
Wow też ma werjse trial 14 dni i gdyby nie strach Cipsoftu przed utratą sporej ilości graczy z faccem zapewniam was też nie pogralibyście dlużej niż 14 dni trial acc Tibi.

Update ogólnie pomysłowy ale mogliby sie zajac zmianami Tibi na lepsze niż dodawaniem nowych terenów i innych pierdół.

CO DO SERWERÓW zapewniam was że nie będzie w najbliższej przyszłości żadnych nowych serwerów a już o retro serwerach typu powrót do 7.6 możecie zapomniec. Info jest od Cipsoftu i to już dawno.

Osobiście gram na serwerze pvp enforced i wg mnie to jest najlepszy typ serwera pomimo że gra tam najmniej graczy.
Narzekacie na boty że ciągle expowiska zajęte u mnie na Inferni nawet wszystkie expowiska facc są puste. NIe wspominając o Pacc że większośc wolne nawet dla h lvli ^^
Gram na pvp enforced bo tylko tam widze jeszcze klimat gry a nie tylko exp exp exp zamiast expic ludzie wolą zrobic sobie pk team i raid na miasto nie zostawiajac w nim żywej duszy, oczywiscie oprocz depo i temple ;]
POLECAM PVP ENFO

Nonex jest offline