Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista
Supermenem? Powiedz mi w którym momencie ?? Masz tyle samo życia co każdy policjant a jeśli chodzi ci o skaknie z budynków średniej wielkości to słyszałeś o czyms takim jak Parkour?? Widziałem kiedyś filmik jak koleś skoczył z 6 metrowej wieży, na końcu przewrót w przód, i biegnie dalej..
|
Już, mogę?
Rotfl. W zasadzie gówno mnie obchodzi parkour. Chodziło mi raczej o wypadanie przez szybkę lub zderzenie czołowe z ciężarówką na motorze. Fajnie, że postać w euforii zostaje ostro sponiewierana, ale przy pełnym zdrowiu rzadko kończy się to śmiercią.
Cytuj:
Może zanim zaczniesz się wypowiadać o niedoskonałościach tej gry to wpierw w nia zagrasz?? nie mówię tu o godzinnym graniu u kolegi..
|
Nie zdawałem sobie sprawy, że mnie obserwujesz. Ale jakoś nieudolnie - zrobiło się parę miesięcy temu wiele godzin gaming'u połączanego z analizą silnika fizycznego.
Cytuj:
Ps. Może nie jest to na zasadzie, że ma tyle samo życia co realny człowiek, ale nie jest to tak przesadzone jak w SA i VC, a jeśli chofzi o gre to ma tyle samo hp co każdy inny npc :>
|
Nie.
Cytuj:
czy słyszałeś to od kolegi, kolegi kolegi??
|
Nie, nie mam tylu kolegów, a jeżeli się z nimi spotykam, to mam ciekawsze tematy do wyłożenia. Mam za to coś takiego jak Internet i wypowiedzi setek oburzonych ludzi, którzy musieli zakładać nowe konta na GFWL.
Cytuj:
Przerażająca dziwne, że gram sobie na multiplayer i single nie tracąc save...
|
Przy założeniu konta "offline" można save'ować bez logowania, fakt.
Naprawdę bardzo mnie dziwi Twoje zachowanie - czy zawsze jak ktoś się z Tobą niezgadza, wybuchasz i na siłe próbujesz nawet nie tyle bronić swoje zdanie, co raczej całkowicie wyśmiać cudze.