Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Meta'nabol
a czy ja dam rade 60 ek razem z 49 ed? wsumie co to za problem z tym dołem? juz nieraz blokowałem 3 dragi 2 gs'y albo dle.....chyba ze ta "schodowa ekipa" niech ktos napisze w czym jest trudnosc questa...wiem tyle ze jak powiem hi to jest rzeznia ale czy az taka zeby zabic 60 ek?
|
swego czasu mozna bylo rzucic poison bomby albo parcele poukladac i by sie nic po "hi" nie zrespilo (wykorzystywano ten motyw w ostatniej misji inquisition quest ale pozniej przestalo to dzialac przynajmniej na magic towery przywoluajce potworki)
ja dalem rade 49 kina facc (6 mlvl na explo mialem) ty z paccem na tym lvlu spokojnie solo mozesz a co dopiero z takim elderem + np tera wave czy czy jakies exori bedzie to bardzo pomocne ;P no i oczywiscie polecam zaopatrzyc sie w poison bomby na schodki najpierw zejsc rzucic pod siebie potem troche dalej >> zeby nie musiec calego spawnu od razu zabijac to latwiej tam do tunelu lurowac pojedynczo (oczywiscie trzeba poczekac chwile jak sie trafi potworka to przebiegnie po fieldach xP )