Arashel kombinujesz jak koń pod górę...
Tak na prawdę dobrych fake ukończonych w tym roku jest niewiele, więc nie było by z czego wybierać...
O ile oddzielna kategoria dla takich fake była by słuszna, to ograniczanie konkursu w ten sposób to totalny idiotyzm.
Zgłaszanie prac przez autorów to też kombinacja rodem z naszych rządowych kuluarów. Tak jak już mówił X-zero: jest wiele fake które zasłużyły chociażby na udział w tym konkursie, a ich autorzy są aktualnie nieobecni na forum, ludzie któzy chcieli by zagłosować na taki fake mogą czuć się zawiedzeni.
Biorąc pod uwagę te kryteria mieli byśmy w plebiscycie co najwyżej 5 fake story.
Dlatego też ja się na to nie piszą, w sumie to nie miał by co zgłosić, bo nawet nie skończyłem żadnego fake story w tym roku ^^
Poza tym nie zapominajcie iż fake to pojęcie ogólne, zaś to co my tworzymy to fake story. Nie zabraniam używać ich naprzemiennie, ale pamiętajcie że to nie do końca to samo...
Tibia Turnaments - Fake Story
Ukończony
Mni spis treści:
Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7
Mój Deviant
|