Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yrelius
Wypad Botterze na swoja Nerane.
@Zolnierz
Są ludzie i taborety nie ?XD
|
Yrelius tak jak mowisz

dokladnie sa ludzie taborety oraz jak to umnie sie wola jeszcze parapety
[quote=Oini;2371158]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zabic
Przedszkole nie zalicza sie jako 'szkoła'
|
jezeli ty jestes taki madry to prosze profesorze miodku naucz mnie tej zasranej ortografii widzisz sam nieraz robisz bledy i to duze a jakos sie nieczepiam bo kazdemu sie moze zdazyc
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pavel321
Żołnierz skończył szkole i pracuje w przeciwieństwie do polowy osób z tego forum bojących się ubrudzić ręce
|
tak pracuje niewstydze sie tego ze jestem po zawodowce i zarabiam sam na siebie

wybralem taki zawod jaki mi sie podobal

czyli piekarstwo i jestem z siebie dumny ze mam zawod ktory robi cos dla ludzi. Aha dziekowac ze stanoles w mojej obronie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sst_akai
przestań mi zarzucać nieróbstwo! xD To, że nie mam czasu pojechać na budowę wynika z wyższych edukacyjnych powodów  no chyba, że to nie było o mnie, to w takim razie nie było tematu xD
a tak serio, to ortografia ortografią, ale ważne, żeby jego wypowiedzi miały sens i swój przekaz, a nie tak jak u niektórych bezsensowny bełkot wyrażany wulgaryzmami.
|
to raczej bylo do mnie

ale widze ze juz od malolata uczysz sie zarabiac na siebie i zbierac grosza na jakies swoje wydatki.
Ok ortografia ortografia malo klne na tym forum a to jak pisze to juz chyba moja sprawa prawda?? Jak kogos moje wypowiedzi draznia niech nie patrzy da ignora i po sprawie.
Aha dziekowac ze stanoles w mojej obronie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder_Peta
Widzę że na Luminerze debili nie brak - podobnie jak na Neranie
Pozdro.
|
a tobie powiem nara pozdro i pocwicz to co sie dzieje na lumi to nietwoja sprawa debilem moze ty jestes poczytaj pare stron dalej co napisalem i bedziesz wiedzial all a nie pierdolisz bez sensu.