Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 11-12-2008, 13:52   #155
Niroos
Użytkownik Forum

Niroos's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2008

Imię: Azkaz
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 58
Skille: 80/64
Poziom mag.: 15
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Royal_Vreax Pokaż post
Dobra...JEsteś zwykłym łbem.Szkoda moich myśli i liter na takiego typa jak ty.
Osiemnastolatek co ma problemy z sensownym wysłowieniem się...
Nic dodać nic ująć..Tylko ignorować imbecyla

I nie mówie tutaj że ja jestem jakimś uczonym czy polonistą ale jednak jak się pisze coś publicznie to warto to przemyśleć.Nawet jeśli masz te "prawei" 18 lat to na moje oko rozwijasz się z opóźnieniem delikatnym.
To wszystko co mam do powiedzenia na twój temat.Więcej twoich idiotycznych postów kometowac nie będe.
Dobranoc wszystkim

wiesz dla ciebie jestem inbecylem ale powiem ci ze ty wszystko co masz w zyciu to tibia i swoje kg , aha ty jestes opoziony skoro piszesz wszystko z kreskami i z bledami np "niemowie" gz dla ciebie aha dlugo nad tym postem pewnie myslales nie?? prawda boli ze w rl jest sie przydupasem i tyle aha moge ci dac kolejny przyklad twojego zacofania sie namiowice chodzi mi o twoje "wysłowieniem" ;] jak na ten post odpowiesz to jestes ciota bo napisales ze odp nie bedziesz a jesli nie odpowiesz bedzie to oznaczalo ze jestes lamusem i prawda cie boli.
zycie tobie znalezienia dziewczyny w najblizszym czasie to moze przestaniesz grac w ta gre, chociaz zastanwiam sie czy by jakas ciebie chciala

wiem ze duzo bledow zrobilme ale nie chce mi sie poprawiac bo mam wyejabane na tych co mysla ze umieja super polski a przyjdzie co do czego dostaja dete bo ich umysl w szkole skierowany jest w strone tibii joł

@bejbe Gon'son
o tych godzinach zdawalo mi sie czasem chodzic Po rynku w krakowie i nie tylko i jakos nic mi sie nie stalo , piszesz o tym zeby zwracac uwage na prv to czemu sam tego nie napisales, obudz sie..

Ostatnio edytowany przez Niroos - 11-12-2008 o 13:57.
Niroos jest offline   Odpowiedz z Cytatem