Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ELaro
rzadko czytam to co napisze
jak nie patrzec to jestem na MAT-inf-fiz xDDDDDDDDDDDD
gdybym to przeczytal raczej bym wzial edit posta;pp
i tak raczej kazdy wiedzial co mam na mysli
ps dosc czesto robie takie bledy poniewaz nie czytam tego co napisalem=nie poprawiam bledow a pisze szybko i to co mysle w tym momencie bez zastanowienia wiec moje posty sa chaotyczne czesto bez sensu i czesto sie powtarzam
|
no to pozdro gdybys mial 4 lekcje polskiego z wlasnym wychowawca, a potem 3 godziny fakultetow z polskiego z szajbuska ( wlasciwie chyba ta kobieta sie spelnia w swoim zawodzie bo jej przezywanie tekstow literackich przerozniastych zniewala mnie za kazdym razem xD) to bys zwracal na wszystko uwage, ale wiem jak jest i sama czasem walne ladnego orta itp.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pepsi_92
@Rone
Czar na dista ~500 many (chyba od lvla ssie) dał mi 45 distów. Tupkowi 55 chyba. Trwa 2-3 hity ~5 sec. Z pb w Boriego 215.
Te niby haste ,w chuj many i nie taki super hiper ultra spidzior. ~10 sec. I chuj =/
@Elva~
Kasia nauczycielka?  Dzida z matmy ,pff i to ja się nie uczę? 
|
ej no poprawka : juz od podstawowki mialam 3 na koniec z matmy to kiedys trzeba zanizyc poziom

, no i przy okazji (probuje sie usprawiedliwic) polowa klasy ma dzide na semestr bo mamy ladna sucz od tego roku szkolnego
a co do haste to haha kupilam , cisne na haste pare sqm mowie no super kasa w bloto , ale jednak nie! w ferworze odkrywania nowego miasta nie zauwazylam ze mam ze soba jedynie bp manasow xDDD naprawde to haste sie przydalo jak sie wdupilam w jakies hellcostam