Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 11-12-2008, 15:40   #10402
Pavel321
Użytkownik Forum

Pavel321's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
Domyślny

[quote=Zabic;2371702]Yrelius tak jak mowisz dokladnie sa ludzie taborety oraz jak to umnie sie wola jeszcze parapety

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oini Pokaż post

jezeli ty jestes taki madry to prosze profesorze miodku naucz mnie tej zasranej ortografii widzisz sam nieraz robisz bledy i to duze a jakos sie nieczepiam bo kazdemu sie moze zdazyc

tak pracuje niewstydze sie tego ze jestem po zawodowce i zarabiam sam na siebie wybralem taki zawod jaki mi sie podobal czyli piekarstwo i jestem z siebie dumny ze mam zawod ktory robi cos dla ludzi. Aha dziekowac ze stanoles w mojej obronie.

to raczej bylo do mnie ale widze ze juz od malolata uczysz sie zarabiac na siebie i zbierac grosza na jakies swoje wydatki.
Ok ortografia ortografia malo klne na tym forum a to jak pisze to juz chyba moja sprawa prawda?? Jak kogos moje wypowiedzi draznia niech nie patrzy da ignora i po sprawie.
Aha dziekowac ze stanoles w mojej obronie.

a tobie powiem nara pozdro i pocwicz to co sie dzieje na lumi to nietwoja sprawa debilem moze ty jestes poczytaj pare stron dalej co napisalem i bedziesz wiedzial all a nie pierdolisz bez sensu.
Nie było do ciebie tylko do Macka ;P A to ze stanąłem w twojej obronie to standard ;P