Zobacz pojedynczy post
stary 11-12-2008, 16:03   #10905
Voniek
eX Moderator

Data dołączenia: 24 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartoszek^^ Pokaż post
Palladyn lvl 46 skille 81/68 i chciałbym expić w mieście minotaurów ile wziąć potionów. Ile exp/1h k/1h.

Z góry dzięki.
Potionów niewiele - wystarczy z 1 bp. Co do expa i kasy na godzinę zależy od respa, ludzi oraz szybkości expa. Jeżeli będziesz biegał i czyścił całe mint + zbierał prawie wszytko do lootbaga oraz będzie sam, to exp będzie wynosił coś koło 30k/h, a kasa od 2 do 5k/h. Jednak biorąc pod uwagę realia, nie będziesz biegał po całym, więc exp będzie wynosił w porywach 10k/h, a kasa to maxymalnie 2k/h.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lol007 Pokaż post
50 ms
Gdzie mam expic zebym nie mial waste a chociaz wychodzil z 1k profitu...
exp moze byc w miare ale dobrze by bylo gdyybym wbijal okolo 30-40k expa na h
---------------------
A z tym profitem to zebym nie musial czekac na mane regenerujac fodem tylko w razie braku many lykac potki... bez zbednego czekania na mane ;x
eq:
p legs
HOTM
Focus Cape
Spell book of enligh~
lether boots
Tomby (bw, omruc), Piraci, ASy, Dragi.

*Down
Akurat Piraci to dobry exp jak dla 50 msa (latałem tam 50 ED, więc wielkiej różnicy nie widzę).
Stone Tomb - sam robiłem tam skrypty do botów, poza tym jest to typowy tomb dla knighta (teraz to nawet na -2 ciężko expić).
Cyclo - j/w.
Hero - Od kiedy jest tam necro?
Barbarzyńcy - bot za botem, szkoda czasu dla 50 MSa.
Gsy - crus - kolejki po 3-4 osoby zazwyczaj.
Bog Raider - znajdź żywego, a będziesz wielki.

Z drugiej strony takiemu 50 MSowi trudno jest expić, bo nie znamy sytuacji serwa itp. Jedyne z czym mogę się zgodzić to Malada i Talahu czyli Quara Hell - bloker + dużo mfów i jedziesz. Exp super, gorzej z kasą, ale lepiej wbić teraz i później się męczyć na czymś lepszym.

Ostatnio edytowany przez Voniek - 11-12-2008 o 18:54.
Voniek jest offline   Odpowiedz z Cytatem