Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
Już, mogę?
Rotfl. W zasadzie gówno mnie obchodzi parkour. Chodziło mi raczej o wypadanie przez szybkę lub zderzenie czołowe z ciężarówką na motorze. Fajnie, że postać w euforii zostaje ostro sponiewierana, ale przy pełnym zdrowiu rzadko kończy się to śmiercią.
|
A co jak wylecisz przez okno to musisz się zabić ?? Jak robisz to umiejętnie to nawet najmniejsze szkiełko się w ciebie nie wbije.
A co do zderzenia na motorze z ciężarówka to w rl. nie wszystkie takie wypadki kończą się śmierciom, nawet nie zdarza to się tak często.. A Życia tracisz ponad połowę przy takim zderzeniu..
Cytuj:
Nie, nie mam tylu kolegów, a jeżeli się z nimi spotykam, to mam ciekawsze tematy do wyłożenia. Mam za to coś takiego jak Internet i wypowiedzi setek oburzonych ludzi, którzy musieli zakładać nowe konta na GFWL.
Przy założeniu konta "offline" można save'ować bez logowania, fakt.
|
To może skoro korzystasz z tego internetu to zauważyłbyś, że takie błędy ludzie mieli max 2 dni po wydaniu GTA IV ?? 3 dni po wydaniu tej gry można spokojnie zapisywać i grać przez Multiplayer..
Cytuj:
Naprawdę bardzo mnie dziwi Twoje zachowanie - czy zawsze jak ktoś się z Tobą niezgadza, wybuchasz i na siłe próbujesz nawet nie tyle bronić swoje zdanie, co raczej całkowicie wyśmiać cudze.
|
Nie byłoby tej kłótni gdybyś spojrzał czasem na datę opublikowania danego postu..