Zobacz pojedynczy post
stary 11-12-2008, 17:24   #10906
robek
Zupa Dromidorowa

robek's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2007

Domyślny

@Voniek

dalej sie mylisz, eh : D

piraci - bez monkow waste jak cholera, z monkami wyciangiesz exp max 20k/h
asy - latwo zlapac 2 asy, paralyze i lezysz.. no ale sprobowac mozna ;p
dragi, ciagle o nich piszesz - respy wyzajmowane, ew. jak sie komus wbijesz to exp 10k/h gora...

sensowne expowksa dla 50~msa:
-stone tomb -3, 40k/h~ z dobrym respem, waste byc nie powinno
-cyclopolis -1,-2,-3 20~50k/h -||-, waste z lootbagiem na 100% nie bedzie
- hero cave (bez hero) - 20~50k/h, waste raczej nie ma bo dosyc czesto hailstorm rod leci, ew. moze cos z necro sypnie
-barbarzyncy najmniejszy camp, exp solo z dobrym respem 25~35k/h, zarobek na 5bp mp w samej kasie 1k~ + itemy z ktorych nawet wyciagniesz od 5 do 25k , zalezy od fuksa
-gsy (np. crus)
- bog raidery uciekajac

pg:
stone -4, hero, necro, vamp hell, asy (b. latwe ryzyko zgonu), djinn tower, moze jakis lich hell? moze byc ciezko, ale exp swietny... znalazloby sie wiecej, ale po co? : p jak ciebie to ni interesuje

nie pisz o dragach bo to tragedia, nawet nie wiesz co sie dzieje na pvp.. to samo co npvp

ew. malada - quary scouty, ale nie wiem jak z tym

@up
kupa, a ja tyle przesiedzialem na piratach i zawsze mialem waste.. chyba ze na samych marauderach siedziales to inaczej : P
mhm.. chodzi mi za tp, watpie ze jakikolwiek knight bez bota tam moglby expic - exp fajny, kaska tez...
cyclo - co do botow to sie zgadzam, ale skad wiesz ze nie pvp i nie ma botow?

hero cave - od upa.. przejdz si eto zobaczysz, a jak nie to..
http://tibia.pl/earth.php?x=33142&y=...10&q=70.24&r=1 w tym miejscu dodali droge <<, gdzie sa 4 necro

a reszta to typowe myslenie gracza noob-pvp ;d nie zebym mial za zle, ale na pvp az tak zle nie jest, a wrecz fajnie

Ostatnio edytowany przez robek - 11-12-2008 o 19:10.
robek jest offline   Odpowiedz z Cytatem