Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BuRsZtYn
Ja uwazam ze ten temat jest bez sensu poniewaz, gdyby ktos wiedzial jak dostac sie do tego ghula, to juz by o tym huczalo na forum. No i pewnie rookstayerzy z takich swiatuw jak antica czy nova juz by robili masowe hunty na tego monstera. Ktos by z pewnosciom mial juz tez scale armor, a jestem pewien ze gdyby byl juz ktos taki to by sie tym pochwalil na forum.
Wiec moim skromnym zdaniem temat ghula jest bezsensowny 
|
Dzieki za wypowiedz ale chyba nie rozumiesz o czym ten topic ... -.-''
Cytuj:
Chciałem tylko rozwiać wątpliwości, nie traććnie wiary, co do ghula TO TYLKO PLOTKA !!! to słyszałem że można do niego wejść przez dziure którą trzeba rozkopać kilofem (idziemy do All Dee czy jakoś tak dajemy mu small axe i dostajemy kilof chyba jakoś tak) i jest do niego wejście. A spike sword to tylko ładna wysepka dla ozdoby Co do ghula to myśle że to tylko bajka, ale po co jest ten kwiatek na wierzy waspów? Może powiązane z mino magiem? Pomyśl stary ... Ja i muj kumpel chcemy tylko wam pomuc, ale zostajemy tajniakami ...
|
Spoko powiedzmy ze ci wierze ... podajac nick twojego kumpla . Nikomu nie podpowiesz pomijajac fakt ze udowodnisz ze mino mag to nie zwierzak w zoo ... Wielu ludzi moze powiedziec teraz ze jestes "oszlomem siejacym ploty" ja tak nie sadze .
Ostatnio edytowany przez moF - 21-01-2005 o 20:37.
|