Pozwól sesaj, że zkwituję twoją wypowiedź:
[quote=sesaj]Moze ja sie nie wypowiem w zwiazku z tematem, ale chcialbym za to dodac cos od siebie w zwiazku z wypowiedzial VATUBA w sprawie hh-owcow.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sesaj
Uwazasz, ze Ci ktorzy sluchaja hh to tylko dla nich istnieje Mezo i Peja?
|
Myślę, że dla 80 %, tak.
Cytuj:
Wedlug Ciebie to jest tak: koles slucha hh wiec Mezo to dla niego drugi Bog, uczy sie jego textow po nocach i w ogole ma plakaty jego na scianach...
|
Nie, ale taki(z tych 80%) łazi i qrwi jak usłyszy pierwszą lepszą piosenkę, a potem idzie do szkoły pogadać z innymi takimi "hh-powcami", cała moje klasa taka jest

, myślę, że on do takich pisał.
Cytuj:
Istnieje jeszcze wielu innych artystow ktorzy naprawde znaja sie na rzeczy. Co prawda jest ich malo w Polsce, ale to ine znaczy, ze ich nie ma. Dlatego tez pasjonuje mnie Amerykanski hh, tam oni sie znaja na rzeczy 
Jak wyzej...To tylko w Polsce tak jest. Ci ktorzy naprawde znaja sie na rzeczy, nie przeklinaja.
|
Oczywiście to twoje zdanie, ale moim zdaniem qrwy w tekstach amerykanów(niektórych*) zastępują bliżej nieokreślone: "m!", "comone", "a!"
Cytuj:
A fe! Brzydkie podsumowanie!
|
To prawda ;p.
=======
* - Myślę, że tacy są najbardziej widoczni, a skoro VATUBA nie lubi hh to nie słuchał innych(nie słyszał o innych, albo z góry ich przekreślał)...
@VATUBA
A to niespodizanka, że ktoś ich kojarzy ;p.
@Topic
Ulubiony wokal polski żęski:
Anna Maria Jopek.