@CytrynowySorbet
Czytając ten post, w miejscu pytań retorycznych, zastanów się nad nimi, ponieważ taki jest ich cel.
1. Jeśli nie grasz w Tibię to po co konwersujesz z nami na forum tibii.pl? Wytłumacz mi to. Bo jeśli naprawdę nie grasz to nie zaglądałbyś tak często do tego tematu. Mam 99% pewności, że grasz w Tibie i to więcej niż my wszyscy razem wzięci
2.Skoro wjeżdżałeś na mnie z powodu mojego nieudanego podrywu, to myślisz, że czyni Cię to takim, o którym myślimy, że jesteś super-zarywacz? Myślę, iż jest zupełnie odwrotnie, bo na pewno, jeśli byś choć raz zarwał do dziewczyny, to byś na pewno popełnił jakieś błędy i na 100% nie smiałbyś się ze mnie
3.Mówisz, że mamy gorsze IQ niż przeciętne polskie? Guzik, prawda ! Moje IQ to 136, a Aae'go to 147 (rozwiązywaliśmy test rok temu).Średnia polska to 80-90. Poza tym IQ nabywa się przy urodzeniu i tryb życia zmienia je bardzo nieznacznie, więc to, iż nie pogramy przez wakacje na pewno tego poziomu nie podniesie, a Twoje pewnie nawet obniży, bo skoro nie będziesz mógł grać, to będziesz się całymi dniami nudził, a to już obniża IQ
4. Mówisz, że mamy się przyjrzeć sprawie z bliska? Otóż wszyscy my, którzy tu piszemy mamy zamiar zmienić neta, gdy będzie to tylko możliwe
Łyso Ci? Nie to było moim zamiarem. Po prostu napisałem czystą, szczerą prawdę w trochę dobitny sposób.
Gdy pisałem o dobitnych słowach przypomniał mi się tekst piosenki Gurala <- "u" jest celowe (a raczej jej początek, pt. Nadzieja)
Parę dobitnych słów…
Do bitu…
Nie bać się
Nie dać się
I zwyciężyć
Pod obręczą
Nad obręczą
I na obręczy
Nie bać się
Nie dać się
Nie bać się
Nie dać się
I zwyciężyć
Pod obręczą
Nad obręczą
I na obręczy
Nie bać się
Nie dać się
Z
gównem nie jebać się <-
Aluzja do użytkownika CytrynowySorbet
Każdy dzień przeżywać jakby był tym ostatnim
Dziękuję oraz pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.tibia.pl, oprócz CytrynowySorbet.
/Xaviour