Zobacz pojedynczy post
stary 11-12-2008, 22:33   #749
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xaviour Pokaż post
1. Jeśli nie grasz w Tibię to po co konwersujesz z nami na forum tibii.pl? Wytłumacz mi to. Bo jeśli naprawdę nie grasz to nie zaglądałbyś tak często do tego tematu. Mam 99% pewności, że grasz w Tibie i to więcej niż my wszyscy razem wzięci

2.Skoro wjeżdżałeś na mnie z powodu mojego nieudanego podrywu, to myślisz, że czyni Cię to takim, o którym myślimy, że jesteś super-zarywacz? Myślę, iż jest zupełnie odwrotnie, bo na pewno, jeśli byś choć raz zarwał do dziewczyny, to byś na pewno popełnił jakieś błędy i na 100% nie smiałbyś się ze mnie

3.Mówisz, że mamy gorsze IQ niż przeciętne polskie? Guzik, prawda ! Moje IQ to 136, a Aae'go to 147 (rozwiązywaliśmy test rok temu).Średnia polska to 80-90. Poza tym IQ nabywa się przy urodzeniu i tryb życia zmienia je bardzo nieznacznie, więc to, iż nie pogramy przez wakacje na pewno tego poziomu nie podniesie, a Twoje pewnie nawet obniży, bo skoro nie będziesz mógł grać, to będziesz się całymi dniami nudził, a to już obniża IQ

4. Mówisz, że mamy się przyjrzeć sprawie z bliska? Otóż wszyscy my, którzy tu piszemy mamy zamiar zmienić neta, gdy będzie to tylko możliwe

Łyso Ci? Nie to było moim zamiarem. Po prostu napisałem czystą, szczerą prawdę w trochę dobitny sposób.

Z gównem nie jebać się <- Aluzja do użytkownika CytrynowySorbet
1. Może tego nie wiesz, ale z 25% użytkowników tego forum nie gra już w Tibię. Nigdzie nie jest napisane, że mogą się tu udzielać tylko gracze. W Tibię nie gram, ile mam to powtarzać... Gram w WoWa - nie wierzysz? Mogę ci dać linki do moich postaci, lecz przyznam, że pewnie gram więcej w WoWa niż wy w Tibię.

2. Nie pisałem że jestem super-zarywacz. Mówiłem już, człowiek nie jest idealny. Dobiło mnie tylko to, że nie mogłeś grać w Tibię to postanowiłeś zająć się życiem prywatnym (ofc nic mi do tego)... I to ja niby maniak? :S

3. Ok to jesteś mądry, pomyliłem się.

4. Zmieniajcie, są na rynku lepsi usługodawcy (nigdy nie widziałem żadnej reklamy MM np.)

Łyso mi nie jest, lubię swoje włosy :X A skoro jestem gównem (czy mądrzy ludzie nazywają tak innych?), to sam fakt debatowania z gównem świadczy chyba o jakichś problemach o.0

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shea Pokaż post
A ja ja ci zycze udanych zdrowych i cieplych swiat Bys mial co do garnka wlozyć byś miał rodzine w co ubrać lub piątek i szóstek w szkole życzę oraz bezpiecznego nowego roku i niechaj cię ręka boska broni od kary ...

napisane z serca...
Nawzajem, choć to puste słowa, bo marzenia tak rzadko się spełniają A ta kara to o co chodzi? Ktoś z was chce mnie zabić? :\

Ukryty tekst:
NIE GRAM W TIBIĘ
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem