Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aae
Nie zgadzam się. Nie wszystkie.
Wogle to jak ty możesz się wyrażać o dziewczynie jak o przedmiocie? ; \
|
Mówiłem o tych ładnych. A i te ładne potrafią się kryć, ale po paru miesiącach wychodzi z nich diabeł wcielony x) zresztą co ja będe się 15sto latce tłumaczył, jeszcze w gimnazjum jesteś i życia nie poznałaś. Po za tym przynajmniej do 20 stego roku życia będziesz miała siekę w głowie (nie mówię o inteligencji bo jedno z drugim nie ma nic wspólnego).
Teraz doczytałem że jestes chłopakiem hrhrh a więc, drogi Patryku powiedz mi czemu wogóle udzielasz głosu o czymś o czym nie masz pojęcia (kwestia wieku). Jestem niemal pewnien że nie miałeś jeszcze dziewczyny (a gdzie tu mowa o partnerce!). Zresztą zobaczysz, przyszłość zrewiduje twoje poglądy i zaczniesz (niestety...) myśleć jak facet. Ja (na swoje nieszczęście) już w gimnazjum miałem przyjemność poznania blachar czy lodziar (13-15 letnie blachary, brzmi tragicznie ale taka rzeczywistość).
A przy okazji, drogi Patryku, nie udzielaj się wogóle jeśli twoje zdanie w dyskusji ma brzmieć "Nie zgadzam się", "Zgadzam się" "Nie wszystkie" (można to zrobić w bardziej cywilizowany sposób)itd. skoro nie popierasz tego własnymi przeżyciami czy jakimiś sensownymi argumentamim wygląda to tak że 15sto latek neguje podparte argumentami i własnymi przeżyciami zdanie kogoś bardziej doświadczonego od siebie, a więc nie bądź żałosny. Aha, już się nie denerwuj że tak bardzo przyczepiłem się twojego wieku, w tej kwestii ma on zasadniczy oddźwięk.
EDIT
Sorbet problemy z mm to nie wymysł. Masz tu tekst napisany przez kogoś kompetentnego:
http://www.wykop.pl/link/107415/jak-...st-ich-niemalo
Ja na to forum trafiłem własnie za sprawą wyszukiwarki Google i problemów z MM.