Zobacz pojedynczy post
stary 12-12-2008, 14:17   #23
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
Jakim cudem mozesz powiedziec ze kazdy 80lv+ ms/ed z nonpvp poradzi sobie lepiej?
Ponieważ gra postacią magiczną, pomimo wszystko wymaga od gracza dużo więcej finezji, niż bierne tłuczenie słabych mobów Knightem, nawet jeśli ten, gra na świecie PvP.

Cytuj:
Przeciez 90% z nich to dzieci allegro
Popadasz w skrajność.

Cytuj:
I jestes pewnie swiadomy tego ze na swiatach non pvp WIEKSZA CZESC graczy to idioci i debile
Zgadza się.

Cytuj:
moge sie zalozyc za na PVP nie przetrwalbys dlugo ze swoimi pogladami i nietykalnascia.
Wiem jaki element gra na PvP, dlatego nie wybrałem tego rodzaju Serwera.

Cytuj:
Jak czytam te twoje posty to mi się już źle robi.
Zgaga precz - Manti lecz.

Cytuj:
Ty za to swoim msem ZAJEBIŚCIE dużo ogarniasz na non pvp.
Jak byś wiedział ile ogarniam...

Cytuj:
Gdybym miał przewidzieć co by się stało z Tobą na pvp to wyglądało by to " plx plx dajcie expic ja neutral "
Możliwe. Nie jestem zwolennikiem ofensywnego zachowania w stosunku do innych, więc przypuszczam, że od wszelkich konfliktów zbrojnych, trzymał bym się z daleka.

Cytuj:
słowo "DED" to skrót od słowa dead. Jak byś poczytał kilka artykułów nawet na tym forum byś wiedzial.
"Ded" ma swoje korzenie w Carlinowym Plebsie i Tibiarskiej dzieciarni. Nie wiem jak można być tak ułomnym, żeby skracać "Dead", na "Ded". Świadczy to co najwyżej o głupocie i o jakże ubogiej składni, której reprezentantem jesteś m.in ty.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem