Zobacz pojedynczy post
stary 12-12-2008, 15:33   #755
Aae
Użytkownik Forum

Aae's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Oln <3

Stan: Niegrający
Poziom: xx
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uehehe Pokaż post
Mówiłem o tych ładnych. A i te ładne potrafią się kryć, ale po paru miesiącach wychodzi z nich diabeł wcielony x) zresztą co ja będe się 15sto latce tłumaczył, jeszcze w gimnazjum jesteś i życia nie poznałaś. Po za tym przynajmniej do 20 stego roku życia będziesz miała siekę w głowie (nie mówię o inteligencji bo jedno z drugim nie ma nic wspólnego).

Teraz doczytałem że jestes chłopakiem hrhrh a więc, drogi Patryku powiedz mi czemu wogóle udzielasz głosu o czymś o czym nie masz pojęcia (kwestia wieku). Jestem niemal pewnien że nie miałeś jeszcze dziewczyny (a gdzie tu mowa o partnerce!). Zresztą zobaczysz, przyszłość zrewiduje twoje poglądy i zaczniesz (niestety...) myśleć jak facet. Ja (na swoje nieszczęście) już w gimnazjum miałem przyjemność poznania blachar czy lodziar (13-15 letnie blachary, brzmi tragicznie ale taka rzeczywistość).

A przy okazji, drogi Patryku, nie udzielaj się wogóle jeśli twoje zdanie w dyskusji ma brzmieć "Nie zgadzam się", "Zgadzam się" "Nie wszystkie" (można to zrobić w bardziej cywilizowany sposób)itd. skoro nie popierasz tego własnymi przeżyciami czy jakimiś sensownymi argumentamim wygląda to tak że 15sto latek neguje podparte argumentami i własnymi przeżyciami zdanie kogoś bardziej doświadczonego od siebie, a więc nie bądź żałosny. Aha, już się nie denerwuj że tak bardzo przyczepiłem się twojego wieku, w tej kwestii ma on zasadniczy oddźwięk.
Miałem dziewczyne przez rok.

Tzn. Chodzi mi akurat o tą jedną, bo nie miałem tylko jednej.

Nie była ani blacharą ani lodziarą, a przestaliśmy ze sobą chodzić, bo po prostu już się nie kochaliśmy.

Masz tu przykład, którego tak Ci brakowało.

Może po prostu ty miałeś pecha, ale nie wyrażaj się tak.

Aha. Ona była bardzo ładna. ; )