Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sigus
ema
Nie uwarzacie, że najt na pvp to kicha?
Osobiście miałem najta na pvp 75 ek.
Wary były i się padało parę razy bo podejdzie do Ciebie taki 80 ed i jakie szanse z nim masz? Zerowe. Ed jebnie utani gran hur a taki najt z utani hur to może zdupcać przed ratami. Ed będzie sobie jechał na exurce, a najt będzie zadupcał za nim i dostawał hity z sd.
Najt według mnie to jest tylko do bloczenia do niczego innego.
Cipy mogłyby dodać jakieś czary dla najta na facc.
Oczywiście jakieś do atakowania a nie, że pójdzie sobie taki najcik expić ze swordem i wezmie sword ringa i tyle mu z expienia nom i może explo(drogie i słabe).
Najt bez pacc na wara się raczej nie nadaje bo tak to większość czarów jest dla PACC
A np. druid albo sorc mają dosyć dużo czarów jak exevo vis hur itp. Hity walą po pareset a najcik z explo wali hity po 120.
Tak samo paladyn. Weźmie sobie smp na expa i exura gran/exura mu wystarczy.
Myślę, że większość ludzi uważa tak jak ja i chciałaby żeby dodać jakieś czary dla najta choć, że dodadzą jakieś czary to szczerze w to wątpie!
Pozdrawiam
|
zauważyłem, że zawsze żalą się ludzie którzy dostali w dupę na wojnie, ja ostatnio, jak jeszcze pacc był wziąłem udział w warze, padłem raz, wcześniej też się zdarzyło paść na innych warach, jaki wniosek? nie marudź, nie masz tak źle, knightem da się wyciągnąć to i owo jeśli tylko się chce.