@Up
Do Last Chaos podchodziłem dwa razy. Za pierwszym razem zraziła mnie cholerna nieprzejrzystość gry. Po przejściu tutoriala, który polegał na klikaniu w dziwnie łatwe do ubicia potworki wrzuciło mnie gdzieś w środek miasta, dookoła mnie pełno straganów a nad nimi dymki zasłaniające gameplay. Gdy wreszcie udało mi się wyjść z tej strefy laggów i zapolować na jakąś zwierzynę zraziłem się po raz drugi. Walki są niesamowicie sztuczne... ruchy postaci po prostu mnie odpychały od monitora. Grę usunąłem.
Przy drugim podejściu znów zawiodłem się tym wszystkim co opisałem wcześniej z taką różnicą, że lagować zaczęło mi 2 razy mocniej a muzyka w 'tych' momentach zaczęła przerywać. Od razu mówię, że to nie wina neta bo 2mb /s to całkiem nieźle. Nie ukrywam, że mój radek 9250 na pewno miał coś z takimi a nie innymi doznaniami wspólnego. W każdym razie nie polecam tej gry, nie wyczułem w niej tego "czegoś"
@2up
No to cieszę się, że coś w tym kierunku robią

Nawet w Rappelza mogłem sobie na tej karcie grać a takich słabym wymagań to on nie miał. Oczywiście musiałem zmniejszyć opcje grafiki na minimum i mimo to i tak zacinało na dungeonach, ale poza nimi dało się szpilać