Zobacz pojedynczy post
stary 12-12-2008, 17:56   #28
Tharion
Użytkownik Forum

Tharion's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swiety Pokaż post
1. Nie zrozumieliśmy się. Chodziło mi o to, że jedziesz po kolesiu bo ma 122 ek na pvp i chuja zdziała na openie, a ty napewno na candii na openy nie łazisz co nie?
2. Wojna to nie jest ofensywne zachowanie, pojechanie komuś, tylko w 95 % przypadkach jest to związane z przyjemnością. Pozatym często zależy od tego istnienie na serwerze i reputacja, a na servach pvp często się przydaje.
3. Ja osobiście nie stosuje takich "skrótów" ale uważam, że kogoś kto tak pisze należy szanować, a nie mówić mu, że ma ubogą składnię czy nie umie pisać. Ja Ci nie pojechałem, nie powiedzialem, że nie umiesz pisać czy złożyć normalnego zdania, więc nie rozumiem dlaczego ty mi docinasz?
Moim 90 ekiem na non-pvp z 50 edem do pomocy ubije 10x więcej niż on tym 120 ekiem na pvp.
Cytuj:
True, true... Ale najlepsze jest to, że niektórzy z non-pvp myślą że jak lurną na jakiegoś nooba frosta to są mistrzami pvp hahaha. Mają zerowe pojęcie o grze na servie pvp a obrażają tych graczy jedynym argumentem - hotkeye tak jakby to był lek na wszystko. Przykro mi czytać takie posty.
TO POKAŻ MI K**** FILOZOFIE PVP, mwall na ryj, paraliż, skos, i klepiemy sd, i gdzie ty tu k*** masz skilla?
frostom nie powiesz na tsie "chuopaki, combo na 3" więc, spi*****j z tym swoim "pro pvp"

Jestem ciekaw kto z tych dzieci mówiących non-pvp didint happen grał w czasach gdy w tej grze było PVP, bez aimbota etc.

@Down
No tak, na pvp wpada 50 osób I JABADABA w f5, pro.

Pozatym ta sklejka przedstawia ekipe.
A co do "parę 50 lvli" to 50+ lvli mamy około 1400~ i ze 100-150 50-

@Do wszystkich
owszem , pvp może bawić, ma inne zasady niż ubijanie na non-pvp, ale to nie znaczy że musicie pieprzyć teksty w stylu non-pvp didint happen.

Ostatnio edytowany przez Tharion - 12-12-2008 o 18:07.
Tharion jest offline   Odpowiedz z Cytatem