Zobacz pojedynczy post
stary 12-12-2008, 19:40   #32
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
1. Nie zrozumieliśmy się. Chodziło mi o to, że jedziesz po kolesiu bo ma 122 ek na pvp
Jadę po nim, ponieważ jest zarozumiały i przy każdej możliwej okazji, krytykuje każdy wyczyn na Non-Pvp, biorąc pod uwagę tylko typ serwera.

Cytuj:
2. Wojna to nie jest ofensywne zachowanie,
Gdy czasami przeglądam temat "Arcania - Hyde Park", to automatycznie coś mnie od PvP odpycha. Wiem, że gdybym tam grał, to był bym skazany na wirtualną integrację, bądź konflikt z dresowymi no-lifami, którym Tibia odebrała dzieciństwo, jednocześnie pozbawiając ich jakiejkolwiek inteligencji. Dobrym przykładem jest serwer Furora, na którym Duskiness, Inshion i Vision łączą swoje wirtualne spory z realnym życiem.

Cytuj:
Po co mi level, skille i eq jezeli NIGDY tego nie przetestuje?
Kto powiedział, że jedyny słuszny sposób przetestowania swojej postaci, musi odbywać się względem innego gracza? Ty?

Cytuj:
Swiat non pvp jest dla botterow i noobow ktorzy bezkarnie moga robic to co chca.
Ja, jakoś nigdy nikomu nie wadziłem, więc nie nazywaj mnie bezkarnym noobem, bo nim nie jestem.

Cytuj:
Xerocipa

Jestem ciekaw jak ty ogarniasz tym sorcem jak wiecznie kasy na nic nie masz i zalisz sie co chwile..
Jeśli według ciebie, wyznacznikiem ogarniania jest ilość posiadanych gpków, to właściwie już teraz mogę ci podziękować, jeśli chodzi o dalszą dyskusję. Dlaczego? Dlatego, że dyskutowanie z dysmózgami bez jakiejkolwiek świadomości i poczucia odpowiedzialności co do swoich złotych myśli, na ogół mija się z celem. Porozmawiamy, gdy troszkę się doinformujesz.

Cytuj:
Jak dla mnie każdy, kto luruje powinien pograć sobie na pvp wbić level czy pkować z kimś, a nie lurować i pisać "****************" i nie mów, że tak nie jest.
Istnieją uczciwe teamy lurujące, które zajmują się ubijaniem niewychowanych gówniarzy bez jakiegokolwiek poczucia odpowiedzialności za swoje zachowanie. Widok rzadki, lecz jednak egzystujący na niektórych Non-Pvp.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 12-12-2008 o 19:44.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem