Cytuj:
|
1. Nie zrozumieliśmy się. Chodziło mi o to, że jedziesz po kolesiu bo ma 122 ek na pvp
|
Jadę po nim, ponieważ jest zarozumiały i przy każdej możliwej okazji, krytykuje każdy wyczyn na Non-Pvp, biorąc pod uwagę tylko typ serwera.
Cytuj:
|
2. Wojna to nie jest ofensywne zachowanie,
|
Gdy czasami przeglądam temat "Arcania - Hyde Park", to automatycznie coś mnie od PvP odpycha. Wiem, że gdybym tam grał, to był bym skazany na wirtualną integrację, bądź konflikt z dresowymi no-lifami, którym Tibia odebrała dzieciństwo, jednocześnie pozbawiając ich jakiejkolwiek inteligencji. Dobrym przykładem jest serwer Furora, na którym Duskiness, Inshion i Vision łączą swoje wirtualne spory z realnym życiem.
Cytuj:
|
Po co mi level, skille i eq jezeli NIGDY tego nie przetestuje?
|
Kto powiedział, że jedyny słuszny sposób przetestowania swojej postaci, musi odbywać się względem innego gracza? Ty?
Cytuj:
|
Swiat non pvp jest dla botterow i noobow ktorzy bezkarnie moga robic to co chca.
|
Ja, jakoś nigdy nikomu nie wadziłem, więc nie nazywaj mnie bezkarnym noobem, bo nim nie jestem.
Cytuj:
Xerocipa
Jestem ciekaw jak ty ogarniasz tym sorcem jak wiecznie kasy na nic nie masz i zalisz sie co chwile..
|
Jeśli według ciebie, wyznacznikiem ogarniania jest ilość posiadanych gpków, to właściwie już teraz mogę ci podziękować, jeśli chodzi o dalszą dyskusję. Dlaczego? Dlatego, że dyskutowanie z dysmózgami bez jakiejkolwiek świadomości i poczucia odpowiedzialności co do swoich złotych myśli, na ogół mija się z celem. Porozmawiamy, gdy troszkę się doinformujesz.
Cytuj:
|
Jak dla mnie każdy, kto luruje powinien pograć sobie na pvp wbić level czy pkować z kimś, a nie lurować i pisać "****************" i nie mów, że tak nie jest.
|
Istnieją uczciwe teamy lurujące, które zajmują się ubijaniem niewychowanych gówniarzy bez jakiegokolwiek poczucia odpowiedzialności za swoje zachowanie. Widok rzadki, lecz jednak egzystujący na niektórych Non-Pvp.