Temat: @Blogi
Zobacz pojedynczy post
stary 12-12-2008, 19:12   #60
Zasalamel
Użytkownik Forum

Zasalamel's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2006
Wpisy bloga: 2

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
Możesz mi wierzyć, że to, co piszę w stosunku do mnie takie zero, mam tak głęboko w poważaniu, że nawet tego nie dostrzegam. Można to nazwać co najwyżej kolejnym już powodem dla napisania tego tematu.
I kto tu kogo, Rybbciu, obraża? Myślisz, że jestes taki mądry? Nikt nie jest gnmębiony za nic, jak zapewne wiesz. On oddaje Ci tym, co dajesz mu ty, tylko w inny sposób.

Wszyscy. Blogi to całkowita odskocznia. Blogowcy to kumple, mają swoje zasady, chociaż specyficzne. Możemy po sobie jeździć, wyzywac sie - ale keidy jesteś blogowcem, wiesz, że są to żarty.

I tu kolejne powtórzenie - Usuniecie blogi, spam na nich zniknie. Ale jak to mówią: Nic w przyrodzie nie ginie, tylko zmienia właściciela. Spam z blogów skoczy na forum. Chcecie tego? Nie chcecie. NA Forum będziecie kasować, bna blogach pozwalacie mu istnieć. Jesli chcecie mądrych wpisów, to sami je piszcie a nad dajcie się bawić. I tak spamu jest teraz stosunkowo mało, biorąc pod uwage ere smerfów.

Dlaczego chcecie się nas pozbyć? Dlaczego tak gorliwie się kłócicie ze mna i innymi? Wiecie, że to my mamy rację. Usunięcie blogów tylko przyporzy wam kłopotów. Po co?
Jeśli uważacie, że dzięki temu wasza strona będzie lepsza, to mylicie się. Nie udawajacie wtedy madrych, przyznajcie się do błędów.
Kiedyś to pisałem, ale powtórzę.
Piprzcie się, modzi i admini. Ta strona kiedyś upadnie.