Zobacz pojedynczy post
stary 13-12-2008, 00:30   #637
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Wpisy bloga: 4

Stan: Niegrający
Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grue Pokaż post
Siema ludziska!
Opowiadajcie co tam sie pozmienialo w WoWie, bo przez 1,5 miecha na poligonie mam tyly totalne i niewiem co sie dzieje. Wiem ze byla premiera Wotlk i jakie sa wasze odczucia co do niego? Warto kupowac, grac itd? opooooooooooowiadac! hehe
Wiekszosc starych party buffow sa raid buffami teraz. Chociazby czesc totemow shamana. Boomkin aura CoH dziala na raida a nie na party, podobnie chain heals itp. To chyba najwazniejsze pod wzgledem raidowania

Duzo nowych fajnych questow ( np lataj na gryfie i ratuj ludzi ktorych gonia zombie, musisz zabrac ich " na pake", strzelac z dziala w zombie zeby oslaniac zolnierzy ktorzy sie cofaja, mozesz jezdzic czolgiem w jednym q itp itd) Dodatkowo jezeli grales w war 3 to w wotlk spotkasz conajmniej 2 bohaterow z war3 ( nie licze Arthasa, tak to 3 )
Ogolnie raid content jest bardzo latwy. Zrobilismy caly naxx 10 man z niebieskimi ludzmi, gdzie ponad polowa bossow za pierwszym razem padla Bym zapomnial dodac ze teraz chyba kazda profesja ma cos a la " enchant" itema. Tzn ja jako tailor moge zrobic tylko dla siebie + 12 spirit na cloak ( lub chance on restore 300 mana), insciptioner jakis shoulder enchant itp itd. Duzo zmian, jakkolwiek raidy jakos malo wymagajace wg mnie. Do dzis pamietam jak sie siedzialo na morogrimie bo bil jak oszalaly, albo szlifowanie do konca taktyki na Bloodboila.

"We are falling - falling to rise"

Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI

Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 13-12-2008 o 00:36.
Lord Dreathan jest offline   Odpowiedz z Cytatem