@Kinmari
Dokładnie wiemy tutaj co to jest krytyka. I krytykujemy, bo pewłne prawo do tego mamy. Jeśli nie potrafisz zaakceptować czyjegoś zdania, to być może masz jakiś problem ze sobą. Pozatym, podałem też dobre strony i jakby to mogło wyglądać i autorowi pomysł też się spodobał [jego część]. Pozatym nie życzę sobię, żebyś nazywał mnie "chamem" czy "prostakiem", tylko dlatego, że nie podobają Ci się moje opinie, czy też sposób wyrażania się w niektórych tematach. To, że czasem nazwe, kogoś debilem [mam na mysli inne tematy], tylko dlatego bo zamieścił keyloggera i próbuje naściemniać innych, to chyba jeszcze nie powód do takich słów. Do takich ludzi nie da się inaczej. Ponadto ktoś dobrze zauważył, zachowujesz się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy izachowujesz się jak na polskim. Pozatym czepiasz się nas, że nie umiemy czytać ze zrozumieniem. Wybacz, ale ty tu masz najmniejsze pojęcie o tym, dlaczego? No widzisz, autor napisał, że chce rozwijać swój projekt na wszystkich światach, a Ty się czepiasz graczy z innych światów. Tak więc zastanów się następnym razem co piszesz, bo tylko zrobiłeś z siebie głupka, , bo jeśli sądzisz, że nasze czytanie jest na poziomie dna, to musze Ci powiedzieć, że ty pukasz w szybke spod spodu.
Pozdro,
Hansu
Ostatnio edytowany przez Hansu - 13-12-2008 o 09:34.
|