Zobacz pojedynczy post
stary 13-12-2008, 09:38   #2928
xBardolekx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Domyślny

tak, stara tibia była fajna. wolne expienie ok, ale nie widziało mi sie biegnąć 30 knightem na full hp, dostać kule od 150 msa (tak, biegały i takie) i sie przywitać z nim w temple. zdarzało sie takie coś. a powiedzcie, ilu z was sie wyłożyło na dwarven bridgu z powodu nalurowanych 3tys gsów? chyba każdy. Jeżeli patrzycie na tibię pod względem updatów to was nie rozumiem dlaczego mówicie, że ta gra schodzi na psy. Zaproście kogoś obcego do tej gry, kogoś kto nie ma pacca, nie grał w to, który będzie nabijał 20 lvl w 2 tygodnie z różdżką na kopalniach obok kazz i poczekamy na jego wypowiedź jaka ta gra jest, bo każdy narzeka, że to sie zmieniło i to sie zmieniło, i to a prawda jest taka, że wszystko jest niefajne co odchodzi choć po części od tego, do czego jesteśmy przyzwyczajeni. a jeśli chodzi o...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maax'ior Pokaż post
Dokładnie ..

Przykładem na to, że Tibia jest teraz grą banalną jest erig.net Prosze sobie sprawdzić powergamers.. koleś 17 mln wbił. Kiedyś jak ktoś wbił 5 to byl zaje***ty.
Ludzie są domyślni, tak samo jak wynajdują zastosowanie lodówek, pralek, odkurzacza, tak samo znaleźli sposób ominięcia eriga. wystarczy, że expisz jednego dnia, nie wylogowywujesz sie przed 2 w nocy i erig ten exp nabity bierze do nastepnego dnia.. wystarczyło spojrzeć, że wszyscy którzy wbili te 17 mln expa, dzień wcześniej nie nabili nic, albo tyle co nic. a wbicie 8 mln takim sorcem czy druidem to nie jest problem, co nam udowodnij nasz szymonek
więc pamiętaj synu mój...
O kolorach białym i czerwonym,
o symbolach orła i korony,
bo w pamięci jest siła zaklęta,
więc pamiętaj synu mój..
xBardolekx jest offline   Odpowiedz z Cytatem