Cytuj:
Oryginalnie napisane przez roneepso
Czlowieku up o czym ty mowisz... jakie RS wypas... expiles kiedys z RSkami na gsach? sredni hit to troche ponad 100, 3 kratki zasiegu, czesto pudłują...
Na twoim levelu chodzilbym glownie na to co mozna bic z power boltow bez waste. Culty, bb, moze jakies nowe moby w yalahar.
A assasinki nie sa takie cudowne jak noby z carlin mysla, tez czesto sa pudla i hity po 40. Nigdzie ci sie nei zwroci na tym levelu assasinka
Ludzie nauczccie sie ze jak komus mowisz ze cos jest takie a nie inne to znaczy to ze sam tak miales a nie sie tylko domyslasz i to w dodatku błędnie.. Gdzie swoim 49 kina napieprzales miodne hity z jego distance com?
|
dzieciątko drogie, posłuchaj. Na początek byłbym wdzięczny gdybyś nauczył sie szanować swój rodowity język a nie walił błędy ortograficzne w co 2 wyrazie.
Po drugie, Isamue to mój pierwszy knight, gdybyś znał nick mojego paladyna to zamknął byś swoją pryszczata buźkę a nie pluł się o rzeczy, o których niemasz pojęcia.
Gs+RS to jest sprawa ZAJE*ISTA na 50 lvl + boh nawet na podwójnym haste Cie nie dogonią, więc czy go zabijesz na 7 czy 9 strzałów to różnicy Ci nie zrobi. Chyba że masz ADHD i wszystko musisz mieć od razu bo się posikasz. Średni hit ponad 100? przy twoim distance (ile? 60? może 65) zapewne.
Ah dziecko i ja napisałem jeśli chcesz expić "dla expa" a nie że dla zysku. naucz się czytać ze zrozumieniem
Kolejna fajna i "mondra" śpiewka to o łażeniu z PB na BB island. Prosze, bądź moim mastahem plax. Bede Ci płacił...
Co do całej twojej wypowiedzi: żenada. Masz 20 lvl w Carlin pewnie (skoro wspominasz o Carlin to tylko to mi na myśl przychodzi) z distem 65 i "huntujesh gs-y up/down na temple" więc stfu dziecko skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia