Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MikeRoyal
Ktoś kto nie idzie z duchem czasu jest niemodny
|
I bardzo dobrze. Jak widzę współczesną modę to mi się w brzuchu przewraca : )
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vavi
Fak. Nie należę do żadnej subkultury. Oglądam gwiazdy tańczą na lodzie, słucham Feel, biathlon zacząłem oglądać tydzień temu. Ba, głosowałem na Klaudię Kulawik i ostatnio zacząłem czytać książki Grocholi. More! Noszę też arafatkę, ponieważ jest modna.
|
I na tej samej zasadzie, na której Wy nazywacie subkultury tworami ludzi słabych, ja powiem, że Ty jesteś słaby. Ulegasz presji społeczeństwa, kulturze popularnej, idziesz za innymi. Nie masz odwagi się sprzeciwić. Jesteś konformistą. Ja np. też nosiłem arafatkę, ale zanim była modna - teraz nie noszę (i - dla jasności - nie dlatego, że stała się modna).
Abstrahując, Feel jest strasznie słaby, jak słuchasz popu to słuchaj przynajmniej jakiegoś, który jest w miarę ambitny ;x
Cytuj:
Facet, nie na tym to polega. Masz zajebiście błędny tok rozumowania.
Ja wychodzę z założenia, że zadawanie się z samymi metalami albo z samymi kibolami było by, krótko mówiąc, nudne. Niezrozumiałe jest dla mnie również słuchanie jednego gatunku muzyki, ale to już nie temat do tych rozważań.
|
W żadnym punkcie nie napisałem, że zadaję się tylko z metalami - owszem, zadaję się też z innymi ludźmi. Nigdzie też nie dałem do zrozumienia, że słucham tylko metalu - owszem, słucham muzyki dość różnorodnej, aczkolwiek stronię od popu i techno. Więc argument bezzasadny.
Cytuj:
Ja trendy ustalam sobie sam.
|
Sądząc po wymienionych - nie ; )