Zobacz pojedynczy post
stary 13-12-2008, 17:58   #5202
Voon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2006

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Ulega. Trendy w subkulturach są dość stałe, poza nimi zmieniają się co sezon. A to nowy Feel w muzyce, a to moda na żółte płaszczyki, dla odmiany od szarych w zielone kropki.
W rozmowie o subkulturach jako wyjaśnienie zmiany trendu bardziej pasuje zmiana ideologii lub całkowita zmiana ubioru a nie zmiana dodatku. Ciuchy w większości kupuje się chodząc po sklepach i szukając dla siebie czegoś odpowiedniego pośród asortymentu sklepu, a nie poprzez przeglądanie kolorowych gazetek i patrząc kto jak jest ubrany. Co do muzyki, to albo masz swoją muzyke, albo słuchasz 'radia'.
Jeśli miałeś na myśli ludzi będących raz tym a raz tym, to to naprawdę są ludzie, którzy starają się zabłysnąć.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MikeRoyal Pokaż post
Trzeba iść z duchem czasu panowie i panie, a nie wyglądać jak cygan lub inny jak to określacie ,,brud''. Ktoś kto nie idzie z duchem czasu jest niemodny lub podporządkowuje się subkulturom co dla mnie jest osobistym debilizmem. Co się chce przez to pokazać, że ma się własny styl - odmienny ale postrzegany jako coś odbiegającego od ogólnie przyjętej normy.
Mody są różne ale jeśli według twojej myśli ''nie wyglądam jak ty = jestem debil'', to mogę życzyć powodzenia.
Voon jest offline   Odpowiedz z Cytatem