Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
I na tej samej zasadzie, na której Wy nazywacie subkultury tworami ludzi słabych, ja powiem, że Ty jesteś słaby. Ulegasz presji społeczeństwa, kulturze popularnej, idziesz za innymi. Nie masz odwagi się sprzeciwić.
|
To był żart...
Cytuj:
Jesteś konformistą. Ja np. też nosiłem arafatkę, ale zanim była modna - teraz nie noszę (i - dla jasności - nie dlatego, że stała się modna).
|
Na pewno? Wiesz czym się różni w moim słowniku metal od brudasa, poza czystością? Z tym pierwszym całkiem fajnie da się podyskutować. Z kolei brudas odrzuca wszystkie normy. Przykład: gość kocha Iron Maiden/Pink Floyd/Behemoth/Tenacious D/Led Zeppelin/cokolwiek. Nagle zespół zaczynają puszczać w telewizji. W tym momencie gość przestaję ich słuchać. Brudas zapewne przechodzi na czerwonym świetle, głosuje na UPR(bo wszyscy głosują na PO). Brudas nie oglądał Dragon Balla, bo ten był zbyt popularny, na 90% brudas jest ateistą, bo reszta to katolicy.
Normalny człowiek jest otwarty na otaczający go świat, a brudas ma tylko jeden cel- być innym. Mam nadzieję, że można mnie zrozumieć.
Bez urazy, ale czy czasem tak nie było z twoją arafatką?
Cytuj:
Abstrahując, Feel jest strasznie słaby, jak słuchasz popu to słuchaj przynajmniej jakiegoś, który jest w miarę ambitny ;x
|
Naprawdę nie złapałeś ironii :|