Zobacz pojedynczy post
stary 13-12-2008, 18:26   #2940
Tensz-in
Zbanowany

Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zielony_mis Pokaż post
Juz ch... z tym. Ale spojrzcie na ten update. Mpa g legi g... warte bo sa lepsze odpowiedniki. Poi krotsze o polowe. Co kolejne?

Tibia musi isc do przodu, jestem pewien ze za 3-4 update w przod beda armory po 20 arma. Gdyby zostawiali mpa ktore leci z demona, ktory teraz jest "sredniakiem" z potworow, jako najlepszy item to bylo by glupie i nudne. Poi krotsze o polowe - no i dobrze, pozatym zeby tam wejsc nawet ci co zrobili poi musza isc jeszcze raz od poczatku i wejsc na jakis tron ( -.- ). Ale ja ich rozumiem, bo skoro juz zrobili takie poi, to dlaczego nie wykorzystac tego jako miejsca do team huntow ?? To sie marnowalo tylko jako "przejscie" przez questa..

@pinio
bez przesady, jakie 2kk, quest nie jest latwy ale tez nie jest mega trudny. Patrzac na czas w jakim ludzie z innych servow i morgany go zrobili, sam mowi za siebie. Jak dla mnie item na wage 500-600k (chociaz na tibia.de widzialem jak gosc sprzedal za 210, wiec to pojdzie w dol baardzo szybko).

I tak wogole, wiadomo stara tibia byla fajna, ale jak sobie wyobraze ze musialbym teraz strzelac drewnianymi palami z kuszy, nosic outfit johnny bravo i inne takie, to juz wole ta tibie.

WAZNA UWAGA: patrzac na anti-bot creatures ktore stworzyli na roznych expowiskach, slyszalem nawet o anti-bot-DLu, jest to pomysl w c**j kretynski. Wiecej padnie manuali niz botow przez to Dobra spadam bo sobota trzeba sie przewietrzyc ostatni raz jak sie ban w poniedzialek skonczy hahaha ;d

Ostatnio edytowany przez Tensz-in - 13-12-2008 o 18:27.
Tensz-in jest offline   Odpowiedz z Cytatem